Total Pageviews

Friday, 17 June 2011

ROS oh ROS...

haishhh...aku lupa nak update blog...maklumlah...setiap kali balik sekolah msti penat gilerr...perghh....skrg baru aku tahu betapa penatnya mak aku balik kje..huhuhu..1st day kat sekolah not bad lah...so far so good...then sampai hari kelima baru aku nak cakap so far so bad...dislike with a teacher..tak boleh r nak mention nama cikgu tu dalam ni...hihihi...tak baik lak nanti...hahaha...al kisahnya psal cikgu tu ialah cikgu tu menggedikss...benci betul aku!!tak aman hidup aku...dah r ckap sesuatu yg tak baik kt kwan aku...mau je aku sekeh cikgu tu...gedikkkssssssssss....benci tau!!tapi alhamdulillah lah sebab dh 5 hari kat sekolah kteorg bertiga dah tak jmpe dia lagiii...cewaaahhhh...suka glerrr...hihihi...skrg bertungku-lumus cari bahan nak buat report ROS..alhamdulillah...dah siap komponen 1..ringanlah sikit beban dibahu ni....hihihi...ni aku nak perkenalkan 3 bakal cikgi pd masa akan dtg...hihihi..

ni lah cikgi lily puteh n itu lak aku..hihi
                    
 
ni cikgi ely....comelkan dia...hihihi
yang duk jelir lidah tu bodyguard kteorg, syafiq..tiap2 ari diorang dtg tmankan kami...hihihi
hah...yang ni sorang lagi bodyguard kami...adi...hahaha
papepom thanks lah pada adi and syafiq coz datang tiap-tiap ari temankan kiteorg...hlg lah ckit kebosanan kami ni nak menunggu waktu balik..hihihi

No comments:

Post a comment