Total Pageviews

Friday, 8 November 2013

congrates to my friends!

assalamualaikum semua....hai2.......nak menggediks kat blog sendiri ok pe...lau menggediks dengan manusia bahaya woo...hehehe...saja-saja jer..mood hepi...almaklum lah every month dapat berita gembira dari kawan-kawan...lepas sorang-sorang bakal jadi isteri orang..mana tak gembira nya aku...aku tumpang gembira hak orang jer dulu...yang aku punya tak tau bila...teheeeee....ok2..stop talking about me...entri ni aku nak citer pasal kawan aku tunang...kawan aku mira..kawan baik dari sekolah menengah until universiti..kawan susah dan senang..insyaAllah..sempena hari Malaysia..dia dipinang orang..kihkihkih...nah gambarnya...
cincin tunang dan cincin merisik sekali...kihkihkih...dh selamat jadi tunang orang...insyaAllah majlisnya Disember ni..Alhamdulillah...

azie,k.bi dan aku..makin mengembang pipi aku gara-gara status penganggur..kikiki




ok next adalah kawan course aku..orang kedah..dia tunang 16 Oct 2013..comel sangat time dia tunang...tapi tak pelik lah sebab orang kedah memang semuanya cun-cun belake...
alhamdulillah dah selamat jadi tunang orang...gambar ni aku culik dari fb dia...sori ye mayah..hehe

alhamdulillah sekali lagi...syukur+gembira sebab kawan-kawan dah jumpa teman hidup diorang...lepas ni sorang-sorang nek pelamin....mayah ni lau tak silap raya cina ni kot nikah..moga segala-galanya berjalan lancar yer...kawan-kawan aku ni tengah darah manis sekarang ni...so hati-hati yer..tunang je ni,belum halal lagi...moga mereka-mereka ini dilindungi Allah....insyaAllah..cuti sekolah dah dekat,dh memang konpem dapat undangan kawin..hihihi..makan gulai kawah lagi lah jawabnya...syok aihh!!hehe..

ok...see u for da next entri...assalamualaikum...
thanks for read!

No comments:

Post a comment