Total Pageviews

Thursday, 18 October 2012

aku sangat teruja

assalamualaikum semua!!!masa aku taip entri ni aku dalam keadaan teruja....yeahhhhh...sangat-sangat excited...uols tahu tak kenapa??teeeettttt.......hahaha...ok,meh aku berterus-terang....sebenarnya berat badan aku turun 2kg dalam masa 3 hari!!!!boleh caya tak uolsss?tentu uols tak percaya kan.....nilah yang dinamakan penangan HERBALIFE....wowwww!!sangat-sangat gembira sebab selama ni nak kurangkan berat badan tak berjaya dan sekarang dah berjaya....siapa sangka kan....terima kasih Allah,terima kasih herbalife...so untuk misi seterusnya adalah hilangkan lagi 10kg....insya-Allah,aku akan terus guna produk herbalife ni....ok..apa lagi perubahan yang aku dapat rasa masa guna produk herbalife  aku makin bertenaga!!!oh yeahhhh....ada lagi perubahan lain, kalau dahulu aku asyik bersin je pagi....wajib bersin ye kawan2 dan hidung asyik berair je....tuala memang wajib sediakan kat bahu sebab nak kesat hidung...but now,tak perlu tuala lagi....hehehe....syukur-syukur...ok,seterusnya uols, ak sebenarnya ada masalah sembelit dulu...wahhh,klau dulu dapat membuang dengan jayanya adalah sangat menggembirakan hati aku....uols kalau sembelit mesti tau macamana rasa gembira tu kan....dan sekarang,aku tiap-tiap hari membuang bahan buangan dengan senang hati...hehehe...terima kasih ALLAH....terima kasih HERBALIFE...ok...as a student lah kan,dulu-dulu tidur lewat malam kerana nak siapkan assignment then bangun pagi-pagi gi kelas...sangat-sangat meletihkan badan aku...asal balik kelas je memang konpem qada tidur balik sepuas-puasnya....tapi lepas ambik herbalife letih dah kurang,kalau jalan kaki jauh-jauh tak rasa penat mana dah malahan aku semakin fokus apa yang lecturer mengajar....wowww!!sangat2 amazing!!!bila nak study pom tak mengantuk, mudah ingt apa yang dibaca dan tak rasa stress macam dulu-dulu...tea herbalife yang sentiasa menemani aku waktu stdy....thanks herbalife....thank you ALLAH...i more confident right now!!


nutrisi herbalife sangat kenyang......aku suka shake herbalife....lagi-lagi perisa vanilla + buah kurma..wahhh...sangat-sangat sedap....sape cakap tak sedap aku lempang kuat-kuat....hihihi
di sini aku nak mention bahawa herbalife adalah bukan ubat tapi nutrisi untuk badan...harap korang jangan salah faham yerr...apa yang aku citer kat atas tu adalah berdasarkan pengalaman aku sendiri,perubahan yang aku alami setelah amik herbalife secara serius  dan bukan tipu ea......terima kasih jgk utk my coach even dia tak baca blog aku .......mak cik fida,i love you....even mak cik umur 45 tahun tapi tak macam 45...macam geng-geng muda lak...hihihi....seronok kawan ngan mak cik fida....
so fikir-fikirkan lah sahabat-sahabatku, siapa tak nak sihat kan....nak tahu pasal herbalife cuba baca blog http://amalina-peter.blogspot.com/....u will know what is herbalife....berapa ramai yang dah jadi sihat bila ambik herbalife...hehe...herbalife boleh digunakan untuk semua peringkat umur daripada bayi sehingga orang tua.So
siapa-siapa yang nak  seperti berikut:
  • TURUNKAN BERAT BADAN
  • NAIKKAN BERAT BADAN
  • NAK HILANGKAN RESDUNG/ASMA/ ALAHAN
  • NAK LEBIH BERTENAGA
  • NAK HILANGKAN STRESS
  • MASALAH SEMBELIT / BUASIR


Bagi siapa-siapa yang betul-betul serius boleh call or mesej aku
NANI- 0195164121
FB- inani ibrahim



1 comment:

  1. wah gtu, jangan kurus pada aku sudoh la yang, chaiyok!

    ReplyDelete