Total Pageviews

Tuesday, 12 February 2013

tahniah sahabat!!



assalamualaikum semua....hahahhahaha...gelak puas-puas dulu sebabnya ni my 1st entry for this yearrr....muahahaha...pemalas betul aku kan....kikiki...bukan pemalas wahai sahabat-sahabatku....ku berada di dunia realiti yang penuh cabaran dan halangan....so nak update blog tu takde mood....nak menulis ni kena ada mood dulu bru boleh tulis...sekarang ni semangat baru telah muncul...alhamdulillah...akan aku teruskan jugak pekerjaan ku untuk masa hadapan yang lebih baik....entri kali ni aku betul-betul nak tujukan buat sahabat aku Radiah Salleh yg sudah bertunang 1 Feb yang lalu...tapi baru sekarang aku nak update...apa punya kawan daaa....hahaha...Tahniah buat sahabatku!!one step to go...another step for a new status...insya-Allah...so aku tak nak merapu panjang-panjang...aku just nak tempek gambar-gambar cun beliau yerr..

radiah and lehan...selepas habis make up

haishh...tak nebes pom..siap gelak lagi tu..hehe

adik-beradik radiah

radiah dan ibunya

me and radiah...

we shoot her...kikiki


go..go radiah for next step...insya-Allah..

orait...dah siap merapu kawan-kawan...
nextt turn aku lak tunang....TUNGGU TAU!!!hahahaha...
just kidding ok...

thanks for reading....thanks ya!!

No comments:

Post a comment