Total Pageviews

Sunday, 21 April 2013

Baru keluar dari gua...

assalamualaikum semua...sayang-sayang sekalian...hewhewhew.....kikiki....minta maaf zahir dan batin yer...baru sekarang nak update blog tercayang ni....huahuahua...tak tau nak story apa...tak ada idea lah...ni pun tak tau sangat nak citer apa...tapi alang-alang dah jenguk blog ni terus update lah sebabnya blog aku ni bersawang bagai nak rak dah...ni kira aku nak bersihkan lah sawang-sawang yang ada...kikiki...
apa aku buat sekarang??kiki...konpem-konpem lah aku tengah berangan sekarang ni...nak jadi puteri raja lah katakan...caitt...poyo je tau...aku dah merapu jauh dari topik ni...maaflah,aku sebenarnya baru keluar bertapa...mencari diri yang sebenar...dan sekarang masih dalam pencarian...alhamdulillah...semakin dekat denganNYA...sekarang ni aku berada di semester 8...ada baki 2 bulan lagi nak habiskan study!yepppiii!!!tak sabar weh nak keluar dari hutan sintok ni...hewhew...insyaAllah kalau tak ada halangan akan grad bulan 10 ni....Amin2..moga tak ada sebarang halangan lah.....apa yang pasti aku akan rindukan saat-saat belajar disini....rindu terkejar-kejar pi kelas,rindu buat tugasan sampai mata macam panda dan macam-macam lagi kenangan lain.....insyaAllah...sekarang ni aku tengah sibuk run segala tugasan-tugasan yang ada...nak setelkan sebelum final...moga-moga sempatlah..

gambar ihsan dari pak cik google
korang jangan salah sangka lak dengan gambar di atas...tak ada pape pom...gatal nak letak gambar ni..sebabnya tak tau nak taruk gambar apa..hehehe...istikharah...insya-Allah,moga Allah bagi lagi peluang untuk diri ini merasai kemanisan istikharah...
istikharah bukan sahaja dibuat untuk perkahwinan sahaja,bahkan jika keliru dengan apa-apa keputusan boleh juga buat istikharah...insya-Allah,Allah akan bantu.....akan aku teruskan untuk istikharah meminta bantuan dariNYA...semoga apa yang diberiNYA terbaik buatku dan semoga Allah redha....Amin2...

ok..sampai disini ya...nanti akan aku update lagi...
thanxx for reading!!
assalamualaikum...

No comments:

Post a comment