Total Pageviews

Monday, 19 September 2011

~congrates my big bro~

assalamualaikum smuaaa.........waahhhh...lme gler tak update blog....last aku update 30 Ogos....hahaha...nk bt mcne...lepas raya je aku sibuk dgn raya lah, jalan2 lah...byk bnde kena setel sebelum blik u....alhamdulillah,urusan pendftaran adik aku dh selesai....aku merangkap driver mak ayah aku selamat pergi dan kmbali....srnok r jgk...kteorg konvoi 2 kereta tgh2 mlm..hikhikhik.....ok2...kita back to tjuk entri ye...17 september bru2 ni...abg aku dh bergelar seorg insan yg berijazah scara rasminya....waaaaaa....seronokkk kannn...aku tak sabar nk konvo jgk...hihihihi....congrates to my big bro!!!1st convocation in our fmily.....tp sori lah bro sbb weols adik bradik tak dapat balik...jauh jgk tuh...klau bro aku sponsor tket aku blik jgk...hahahha....berbaloi jgk klau aku blik kan...hahahhaha....yg best nya konvo abg aku ni...nenek aku tersyg jgk meraikan bro aku nih...bes lah u...aci r dia belajar dlm negeri jerr...aku ni bljr di utara, nenek aku nk pergi ke tdk...hukhukhuk....dan tak lupa jgk gurlfren tersyg my bro join jgk...hahaha...ske ati lah tu my bro...hahahha...dpt bergmbr dgn gurlfren dia....aku konvo 6ti nk bergmbr dgn tok laki aku lah...hahaha....
ok2...dek krn aku tak blik nk raikan convocation beliau, aku just kipnap sedikit gmbr dr fb dia...hahaha....jom lyan gmbr yg tak sebrapa ni.....
my bro wit our lovely mum and dad

my abah, my bro gurlfren, my sweet boyfren,my mum n my grandmother

our family...ni je yg ada masa ari konvo my bro....

CONGRATES AGAIN TO MY BIG BRO!!!CAYA LAH LU BEB!!HAHAHA
next time pergi konvo adik-adik lak ye....hahahaha....

ok.....thanks sbb sudi membaca......c u for da next entry!!!daaaaaaaaaaaaaaaaa.....

3 comments:

  1. thanks r soly sbb sudi mlawat blog aku yg xseberapa ni...ak jrg nk blh update...huhuhu

    ReplyDelete