Total Pageviews

Saturday, 24 September 2011

~hepi bday my little sis~

assalamualaikum......boleh sy msuk tak??hahahha....aku dh msuk pom kt blog aku sndiri...hahaha...sje je men2 weh.....ok...aku just nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT ULANGTAHUN KELAHIRAN YG KE 19 buat satu-satunya adik perempuan aku...hihiihi...dgn ucapan smga berbhagia selalu.....jaga diri bila brada di tempat org....yg keduanya belajar rjin2...belajar di universiti tak sama ketika belajar di asasi....then yg 3rd plak aku nak pesan,pandai2lah pilih kwn....jgn plih kwn yg blh mersakkan diri kita....ma dan abah dh bg keprcyaan ktika mnghantar kmu di hari pndaftaran...jge diri leklok...hihihi.....sma2 lah kita beringt sbb kita msing dduk jauh2....meh aku nk tempek gmbar adik pompuan aku...aku rasa korang dh tgk kot tp aku nk jgk ltak gmbr dia yg rya bru2 ni...bday gurl kan...hihihi...
ni lah stu-stunya adik pompuan aku...ni gmbr muka dia boolaat slps bercti 6 bln di umah...hahahaha

                                           
nah bday kek yg smpat aku bakar dlm masa 2 minit...hahaha...
kek google je....hihihi

HEPI BDAYY TO MY LITTLE SIS AGAIN!!!ENJOY UR LIFE DEAR!!



OK...thank sbb sudi baca my entri yg xseberapa ni...hikhikhik...c uols kt next entry ye!!daaaaaaaaaa.............

No comments:

Post a comment