Total Pageviews

Monday, 1 October 2012

my kosmet wedding

assalamualaikum semua......alhamdulillah syukur padaNYA...masih lagi boleh bernafas di bumi Allah ni....minggu ni dah masuk 3 minggu i duduk sintok....cepatnya masa berlalu tanpa disedari....haishh....nanti nak raya haji plak....syoknya boleh balik kampung....sangat-sangat tak sabar....hihihi...really miss my mum, dad n my dear brother.....semoga diberi kesabaran untuk menunggu waktu balik kampung....hihihi...just like a kid right? i dun mind lah....homesick tetap homesick lahhhh....hihihi...ok kita straight to the main point lah yerrr....just nak stori pasal wedding my kosmet at Felcra Changkat Lada, Perak....fuhhh!!memang jauh lah dari UUM ni tapi gagah juga pi wedding beliau...tak apa,dah orang jemput kita pi lah kan....boleh rasa gulai kawah orang Perak kan....alhamdulillah juga sebab kitaorang selamat sampai dan pulang ke UUM balik....syukur-syukur.....kosmet aku tu perempuan lah dan majlisnya bertarikh 29 September 2012.....so apa lagi last minute plan dapat juga pergi Perak...weouls bertolak dalam pukul 5.30 pagi dari UUM,gagahkan diri bangun awal pagi di hujung minggu....kihkihkih...then sampai sana dalam pukul 10 pagi plus sesat sikit....kihkihkih...memang sepanjang laluan just jumpa kelapa sawit dan sawah padi jer....pemandangan yang agak bosan lah...hihihi...jalan lak macam roller coster beb...aiyakkkk...mujurlah penumpang-penumpang bukan bakal-bakal ibu...hikhikhik....sampai-sampai je kitaorang terus bedal makan nasi sebab waktu sampai tu lauk-pauk baru je dihidangkan...memang syok lah...hihihi...then tggu until 1.00pm atas request pengantin supaya tunggu rombongan pengantin lelaki...sambil-sambil tunggu tu apa lagi,bergambar jelah kerjanya...hihihi....so meh kita layan gambar yerr....

lauk kenduri

cuba teka mana satu pinggan aku??kikikiki

dayah n epa....

mayah n imah

me bergambar atas katil pengantin...hihihi

my kosmet yang sangat cantik pada hari persandingan beliau

all cikgu-cikgu amek berkat shima...hehe

me and pengantin...ambik berkat cikit...hehehe

shima and her husband

wedding yang sangat meriah...i loike!!

me and dayah again!!

tumpang bergambar kat pelamin orang....nak tunggu pelamin sendiri lambat lagi...hihihi
ok....dah rasa malas nak menaip....so uols layan jelah gambar-gambarr i yang tak berapa cun tu yerr...hihihi....kepada shima dan suami....SELAMAT PENGANTIN BARU dan  SEMOGA BERBAHAGIA HINGGA KE ANAK CUCU....
next wedding is me....hahahahahaha.....just kidding uolss...hehe...
thanks for reading....
see ya!!!
wassalam.....

No comments:

Post a comment