Total Pageviews

Saturday, 26 May 2012

dah nak EXAM nak oiii....

assalamualaikum semua.....baru sekarang ada kelapangan untuk update blog...hihihi....sori naa...skrg ni pom mode EXAM.....hohohoho...untung badan lah sebab mode EXAM...padahal dalam ati menyampah kot...penat r EXAM...klau masuk kelas tak ada exam ok tak...hahaha...alasan orang yang malas study macam aku...dun be like me ye sahabat-sahabatku sekalian...aku tak nak berceloteh panjang...just nak wish All da best for da FINAL EXAM to all my frens, sister and brother....


dalam mode EXAM pom sempat lagi kan aku rindu merindu...hohohoho....adatlah tu duk jauh...hihihi

DOA KETIKA RINDU
jika rindukan seseorang...even mak ayah or someone special skali pom..
amalkan doa di bawah...hihihi
[Doa Nabi Yusuf kepada Zulaikha]
Ya Allah...
sampaikan salam rinduku kepada ( nama penuh insan yang dirindui) sehingga aku menjadi kerinduannya...
Amin.....

No comments:

Post a comment