Total Pageviews

Saturday, 25 August 2012

stori lapuk + stori baru

assalamualaikum semua...hihihi..mintak maaf ye kawaan-kawan...lambat betul ak update...aku memang malas cikit bila duk kat umah ni...banyak keje nak kena setel...lagi-lagi sekarang aku praktikal kat umah...minggu lec nak datang observe mulalah kalut...adesss...sabor jelah..hihihi..
ok ak nak share cikit stori lama aku...punya lama aku nak citer tapi sempat-sempat...hihihi
stori biasa-biasa je sebenarnya tapi just nak citer kat sini sebagai satu kenangan yang boleh diingati..hehehe
seperti biasalah sebelum final exam semester lepas aku memang konpem2 merayap@ jalan-jalan dulu ambik mood study...cewahh...mengada-ngadakan....i dun mind ok...hehehe...lagi 2,3 ari nak exam sempat lagi jalan-jalan...dah dapat undangan tak kan nak tolak kan...hihihi...syok2..tak pegi jalan mana-mana pom just pi penang jerr...hihihi...tapi puas ati bayar RM 3 then dapat g dinner sekali...hihihi
yang dinner tu sebenarnya untuk anak-anak negeri sembilan tapi den ikut jugak walaupun bukan anak nogori..den derhaka jap kat nogori terengganu...hihihi..jangan marah naa...malam tu jer..hihihi
before dinner tu weols semua pergi bukit bendera dan Queensbay dulu...cuci-cuci mata..hihihi...tapi sedih gak lah masa nek bukit bendera hujan turun mencurah-curah kat atas bukit bendera tu...tapi aku redah jerr...hihihi..harga tiket murah jer...harga kanak-kanak sebab guna student card...untunglah masih bergelar student...hihihi
dah2 takmo citer panjang-panjang...jom layan gambar...

sebelum naik bukir bendera..ambik gambar dulu..hihihi

posing jap

arghh...sejuknya...bergmbar di tengah hujan

my kosmet

yani, munirah, zizi and me again...hihi

mayah, me dan imah

ok....stori lapuk dah abis...stori yang terbaru sedih sangat...huhuhu..1 Ogos 2012 tarikh yang akan aku sentiasa ingat sampai bila-bila...huhuhu...pada tarikh tersebutlah aku kehilangan nenda yang tersayang...sangat-sangat sedih...di hari kejadian aku berjanji pada diriku untuk tidak mengeluarkan air mata namun aku tewas dengan perasaan aku sendiri...air mata aku tetap bercucuran jatuh...sedih sangat nenda yang aku sayangi sudah pergi buat selama-lamanya akibat serangan jantung...tiada lagi teman berborak ketika bosan diwaktu petang.....pada siapalah selepas ni aku nak luahkan rasa hati ni...terlampau banyak jasa dan kenangan manis aku bersama arwah...lagi-lagi nenekku seorang yang sangat penyayang...raya tahun adalah raya yang paling suram buat aku...mood raya hilang terus...sedih sangat...setiap malam aku teringat dan terngiang-ngiang suara arwah..kadang-kadang tak dapat tidur...huhuhu.....terasa sangat kehilangan arwah...sape yang baca entri ni sedekahkan al-Fatihah buat nendaku yerr...terima kasih bagi yang membaca....
sampai disini sahaja untuk entri kali ini...
SELAMAT HARI RAYA......MAAF ZAHIR DAN BATIN
thanks for reading....adioss...

No comments:

Post a comment