Total Pageviews

Tuesday, 23 August 2011

suatu masa dulu...ketika berpose di perantauan....





assalamualaikum smuaaaa.....hoyeaahhhh....tbe2 je aku ada mood nk upload blog....wawawa...wktu2 aku duk termenung bersndrian td...tringat lak time2 bke pose dkt kolej...adesss...zman ksdihan xdpt berpose di rumah...hukhukhuk...sdih bngat don!!ble time dgr azan tu lg rsa sayu jerkk....berlapikkan surat kabar lme...bertmankan rumet aku yg baik ati lg comel...rumet aku yg sorg lg ntah ke mna hlgnya time2 berbuka...hukhuk...suasana bertmbh sdih...tp demi segulung krts yg aku ingin dptkan inilah pengorbanan yg hrus dilakukan oleh seorg pljr....tp ble difkirkan blik smuanya kngan...kenangan yg mmpu bt aku tersnyum sndrian...ada manisnya rupanya....tp alhmdulillah skrg,aku dan teman2 seperjuangan diberi peluang utk berpuasa sepnuhnya bersma kluarga tercnta...syukur sgt2....rya pom lma....utk thun 3 ni aku bercti lbih krg 3 bln jgk r...duk melangut je kt umah...tak tau nk bt pe dah...hehehe...bina bdan r jwbnya...hikhikhik....ni bru cter tntg berbuka..meh aku nk cter psal time blik raya....kecoohhhh wehhh...aku lah org yg pertma melompat2 nk blik kg...hikhikhik...asal dgr je bnyi org psang lgu rya msti bertkung air mta..adesss...nsiblah merntau ke ngeri org nih...aiyaaa...klau rya thun lepas,lau xclap aku lah kan aku org prtma dlm geng2 aku blik kg...wawawa...advance skit aku ble tbe bab2 blik kg ni...kangan sma fmily...hehehe...rya thun lps aku blik dgn kwn laki aku,duan, lily puteh n ely....dlm bas tu duan sje laki2 yg ada...lwak gler bebbb...tulah spe suh nk tmpah tket skli dgn aku...nsib lah....xpe2...blh lah ko usha awekss dlm bas tu...hahaha...k2, aku nk cter psl aku pergi berbuka kt Alor Setar wit duan as our driver and da gengs....aku xingt ari pe ntah...lpe r..tp seingt aku lah kan...lps abis kls aku siap2 g berbuka kt luar skali pegi mlawat kwn kteorg yg skit kt hspital Alor Setar...kwn kteorg tu nme khusairi..dia kna sawan kt kolej smpai msuk icu....


our driver...duan..skrg dia dh kje..dh xbljr kt kmi lg...hlg sudah driver kami...waaaaa

kami...dayah, radiah n me..muka boolatt...hahaha

mira dgn mknan xdpt dipisahkan...hahaha

mknan yg kmi melantak....hihihi...mkn smpai buncit prut...hahaha

ni gmbr dkt hospital...frust sbb xdpt msuk icu...hukhuk..jdnya bergmbr jelah kjenya...hihihi

with them again...hehehe
hohohoho...sgala suka duka berpose di kolej sudah dicritakan....tp bes jgk berbka dgn kwn2 ni...hihihi..lpe plak nk ckp...geng2 aku dlm gmbr ni adlah kwn2 aku sjk dr form 6 lg...kteorg msuk u sma2 n insya-Allah grad sma2...doakan kmi ye...ada dua org lg geng kteorg tp diorg xdpt join..hihihi....apepom...wktu bljr nilah nk kutip kngan2 mnis dan phit...hihi...thanks to duan sbb tlg drive utk kteorg...frenship 4 ever to all my dear frenss...love uols so much!!..ok...daaaaaaaa....

No comments:

Post a comment